Ρώτησε για Μπάκα η Βαλένθια | Sportsking.gr

Ρώτησε για Μπάκα η Βαλένθια

Μπορεί η Μίλαν να αλλάζει εποχή αλλά αυτό δεν είναι ικανό για να πείσει τον Κάρλος Μπάκα να συνεχίσει στην ομάδα. Ο Κολομβιανός έχεις εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει και ήδη η πλευρά των «ροσονέρι» έχει δεχτεί τις πρώτες «ενοχλήσεις» για τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» η Βαλένθια έκανε μια πρώτη […]

Μπορεί η Μίλαν να αλλάζει εποχή αλλά αυτό δεν είναι ικανό για να πείσει τον Κάρλος Μπάκα να συνεχίσει στην ομάδα.

Ο Κολομβιανός έχεις εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει και ήδη η πλευρά των «ροσονέρι» έχει δεχτεί τις πρώτες «ενοχλήσεις» για τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» η Βαλένθια έκανε μια πρώτη κουβέντα με τους ανθρώπους της Μίλαν προκειμένου να μάθει ποια είναι τα δεδομένα στην υπόθεση του έμπειρου φορ.

Πέρα από τις «νυχτερίδες» έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Μαρσέιγ που στην παρούσα φάση έχει μεγαλύτερη ανάγκη από επιθετικό.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.