Ηχηρή η πρώτη μεταγραφή της Γιουβέντους! | Sportsking.gr

Ηχηρή η πρώτη μεταγραφή της Γιουβέντους!

Τον Στίβεν Ενζονζί αναμένεται να αποκτήσει η Γιουβέντους.

ADVERTISING

Στη Γιουβέντους θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στίβεν Ενζονζί όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα του ιταλικού και ισπανικού Τύπου.

Με βάση τα εν λόγω ρεπορτάζ, η «Μεγάλη Κυρία» είχε εδώ και καιρό στο στόχαστρό της τον ταλαντούχο άσο της Σεβίλλης και κατόπιν διαπραγματεύσεων κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» τόσο από τη διοίκηση όσο και από τη μεριά του παίκτη, ο οποίος θα γίνει κάτοικος Τορίνο.

Μάλιστα, για να φέρει στην Ιταλία τον Ενζονζί, η Γιουβέντους παρουσιάζεται να έβαλε αρκετά το χέρι στην τσέπη, αφού η Σεβίλλη δεν έδειχνε πρόθυμη να τον αποδεσμεύσει για λιγότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό αυτό εν τέλει έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και ο Ενζονζί θα αποτελέσει την πρώτη ηχηρή μεταγραφή της Γιουβέντους για φέτος.
ADVERTISING
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.