Θέλει Κουαδράδο η Άρσεναλ | Sportsking.gr

Θέλει Κουαδράδο η Άρσεναλ

Τον αντικαταστάτη του Αλέξις Σάντσες παλεύει να βρει η Άρσεναλ.

ADVERTISING

Το ενδιαφέρον της για τον Χουάν Κουαδράδο της Γιουβέντους έχει εκφράσει η Άρσεναλ σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Αλέξις Σάντσες και όπως ήταν αναμενόμενο βρήκαν άμεσα το εναλλακτικό τους σχέδιο σε περίπτωση που ο Χιλιανός σταρ αποχωρήσει από την ομάδα του Λονδίνου.

Η λύση αυτή ακούει στο όνομα του Κουαδράδο, ο οποίος αποτελεί έναν από τους θεμέλιους λίθους της Γιουβέντους και παρουσιάζεται σαν ιδανικός αντικαταστάτης του Σάντσες.

Ωστόσο, η μετακίνηση του 29χρονου Κολομβιανού φαίνεται πως «κολλάει» στο οικονομικό, αφού η Άρσεναλ είναι έτοιμη να προσφέρει μέχρι και 23 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό της, την ώρα που η «Μεγάλη Κυρία» δύσκολα θα κάνει δεκτή πρόταση που είναι κάτω από τα 35 εκατομμύρια ευρώ.
ADVERTISING
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.