«Ζαχαρώνουν» τον Καράσκο Άρσεναλ και Μπάγερν | Sportsking.gr

«Ζαχαρώνουν» τον Καράσκο Άρσεναλ και Μπάγερν

Μεγάλη μάχη αναμένεται να δώσουν Αρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Γιανίκ Καράσκο από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο πρώτος στόχος της Μπάγερν Μονάχου είναι ο Αλέξις Σάντσες.

Ο Χιλιανός δεν έχει πάρει ακόμα κάποια απόφαση για το μέλλον και μπορεί η επιλογή του να προκαλέσει μεταγραφικό ντόμινο.

Αν ο παίκτης της Άρσεναλ καταλήξει σε άλλη ομάδα, τότε οι Γερμανοί θα κινηθούν για την απόκτηση του Γιανίκ Καράσκο από την Ατλέτικο.

Ο Βέλγος ωστόσο είναι πρωταγωνιστής και στο σενάριο που θέλει τους πρωταθλητές Γερμανίας να κερδίζουν τη μάχη για την υπογραφή του Σάντσες. Σε αυτή την περίπτωση ο Καράσκο θα γίνει ο νούμερο ένα στόχος της Άρσεναλ.

Σε κάθε περίπτωση η θέση της Ατλέτικο είναι πολύ δύσκολη καθώς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές με αποτέλεσμα να μη μπορεί να καλύψει το κενό που θα αφήσει η αποχώρηση του έμπειρου επιθετικού.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.