«Δεν απειλήσαμε ποτέ τον Ντοναρούμα» | Sportsking.gr

«Δεν απειλήσαμε ποτέ τον Ντοναρούμα»

Η Μίλαν εξαπέλυσε..επίθεση στον μάνατζερ του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα!

ADVERTISING

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι άνθρωποι των «ροσονέρι»,καθώς ο ο διευθυντής της ομάδας,Μάρκο Φασόνε,υποστήριξε πως η πλευρά του Ντοναρούμα ξέχασε τι πάει να πει…ηθική,ενώ τόνισε πως οι Μιλανέζοι θα χάσουν πάνω από 100 εκατ. ευρώ!

«H Mίλαν έκανε αρκετά για να προστατέψει τον Ντοναρούμα και την οικογένειά του και δεν ξέρουμε τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε για να μεταφέρουμε σε εκείνον και στους δικούς του την ευχαρίστησή μας που θα έμενε μαζί μας. Του το μεταφέραμε κάθε φορά που μιλαγαμε μαζί του. Δεν υπήρχαν απειλές και η θέση μας είναι σαφής: Ο Ντοναρούμα για την ιδιοκτησία του κλαμπ δεν πωλείται, οπότε θα είναι στο Μιλάνο και τη νέα σεζόν.

Από αυτά που λέει ο Ραϊόλα φαίνεται ότι το αγόρι έχει πολύ άγχος. Κανείς δεν αμφισβήτησε της νομιμότητα της απόφασης του Ντοναρούμα. Ωστόσο άλλο η νομιμότητα και άλλο η ηθική. Θα μπορούσε να είχε γίνει χωρίς να βλάψει το κλαμπ. Αυτό προκάλεσε ζημιές 100εκ. ευρώ στη Μίλαν. Αν ο Ντοναρούμα αξίζει τόσο πολύ στα 18 του είναι επίσης χάρη σ΄ αυτό το κλαμπ. Θα ήταν αρκετό ο Ντοναρούμα να είχε πει ότι δεν ήθελε να μείνει, θα τον ανανεώναμε με μια λογική ρήτρα. Τώρα η Ρεάλ δεν θα μας πληρώσει και τα χρήματα θα πάνε στην τσέπη του ατζέντη, ενώ αυτά τα χρήματα θα επενδυόντουσαν στο ιταλικό ποδόσφαιρο».
ADVERTISING
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.