Γερμανική ομάδα έκανε ασύλληπτη προσφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic) | Sportsking.gr

Γερμανική ομάδα έκανε ασύλληπτη προσφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic)

Δεν θα μείνει πολύ καιρό χωρίς ομάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

ADVERTISING

Η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει, όπως είναι φυσικό, μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου και ολόκληρης της ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Μάλιστα, ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον προκύπτει από τα σενάρια που θέλουν τον Κριστιάνο να μην έχει αποφασίσει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κάτι που έχει βγάλει πολλές ομάδες στο… κυνήγι για να τον κάνουν δικό τους.

Μία εξ αυτών είναι και η Φορτούνα Κολωνίας, ομάδα τρίτης κατηγορίας, η οποία έκανε επίσημη πρόταση στον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μέσω… Twitter, πλειοδοτώντας για λογαριασμό του άφθονη… μπύρα.

Κι όμως. Καλά διαβάσατε. Η ομάδα της Κολωνίας θέλει έναν έμπειρο επιθετικό και δεν φοβάται να βάλει το χέρι στο… βαρέλι και να δώσει γη και… μπύρα στον Κριστιάνο για να γίνει κάτοικος Γερμανίας.
ADVERTISING
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.