«Ζεστή» για Μαριάνο η Λυών | Sportsking.gr

«Ζεστή» για Μαριάνο η Λυών

Η Λυών αναμένεται να καταθέσει πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Μαριάνο Ντιάζ με τις... ευλογίες του Καρίμ Μπενζεμά.

Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει για το ενδιαφέρον δυο Γαλλικών ομάδων για την απόκτηση του Μαριάνο Ντιάζ.

Μια από αυτές τις ομάδες είναι η Λυών που αναζητεί επιθετικό για να καλύψει το κενό που θα αφήσει η αποχώρηση του Αλεξάντρε Λακαζέτ.

Για τον παίκτη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες αλλά αυτή τη στιγμή η Λυών φαντάζει η καλύτερη επιλογή καθώς μπορεί να προσφέρει χρόνο συμμετοχής και εμπειρία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο πρόεδρος της Λυών συμβουλεύτηκε τον Καρίμ Μπενζεμά για τον αν αξίζει να ασχοληθεί με τον Μαριάνο και η άποψη του Γάλλου φορ ήταν θετική.

Αν τελικά οι δυο ομάδες κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, θα χρειαστεί ένα πόσο κοντά στα 15 εκατ ευρώ για να δώσει η Ρεάλ τη συγκατάθεση της, ενώ θα μπει και σχετική ρήτρα επαναγοράς.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.