«Προτεραιότητα μας ο Μαριάνο» | Sportsking.gr

«Προτεραιότητα μας ο Μαριάνο»

Ο πρόεδρος της Λυών με δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως ο Μαριάνο Ντίαζ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πρώτη επιλογή για την γραμμή κρούσης.

Εδώ και καιρό ο Μαριάνο Ντίαζ αποτελεί την πρώτη επιλογή για την επιθετική γραμμή της Λυών που θα μείνει κενή με την διαφαινόμενη αποχώρηση του Αλεξάντρε Λακαζέτ.

Ο πρόεδρος της Γαλλικής ομάδας επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον νεαρό φορ και μάλιστα παραδέχτηκε ότι οι δυο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία.

«Είμαστε κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αν τα βρούμε και στο οικονομικό τότε ο Μαριάνο είναι η πρώτη μας επιλογή. Γνωρίζουμε από τον Ζιντάν αλλά και τον Μπενζεμά πως πρόκειται για έναν παίκτη με πολύ μεγάλη ποιότητα».

Τα ρεπορτάζ στα Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα με τη Λυών να πληρώνει 10 εκατ. ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.