«Αν ήταν στο χέρι μου θα κράταγα τον Πέρισιτς…» | Sportsking.gr

«Αν ήταν στο χέρι μου θα κράταγα τον Πέρισιτς…»

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θέλει τον Ίβαν Πέρισιτς στην Ίντερ αλλά αυτό δεν εξαρτάτε μόνο από εκείνον.

Ο Ίβαν Πέρισιτς είναι σε μόνιμη βάση στα ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά για την ώρα η Ίντερ δεν έχει δεχτεί κάποια επίσημη κρούση για τον Κροάτη.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως επιθυμεί την παραμονή του ποδοσφαιριστή αλλά γνωρίζει πως αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάτε μόνο από τον ίδιο.

«Ο Πέρισιτς είναι σπουδαίος παίκτης και αν το μέλλον του περνούσε από το χέρι μου  θα ήθελα σίγουρα να μείνει, αλλά αν έρθει κάποια πρόταση και τα χρήματα ικανοποιήσουν τον σύλλογο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τον αντικαταστήσουμε, τότε μπορεί να φύγει», ήταν το σχόλιο του Ιταλού κόουτς.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.