Μαρκίζιο: «Πιο επικίνδυνες Ρόμα και Νάπολι απ’ ότι Μίλαν και Ίντερ» | Sportsking.gr

Μαρκίζιο: «Πιο επικίνδυνες Ρόμα και Νάπολι απ’ ότι Μίλαν και Ίντερ»

Τα είπε έξω από τα δόντια ο Μαρκίζιο.

Δυσκολότερες αντιπάλους θεωρεί τις Ρόμα και Νάπολι συγκριτικά με τις Μίλαν και Ίντερ ο άσος της Γιουβέντους, Κλαούντιο Μαρκίζιο.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός διεθνής μέσος της «Μεγάλης Κυρίας» μίλησε για τον ανταγωνισμό που θα έχουν οι πρωταθλητές Ιταλίας από τη νέα σεζόν και δεν έδειξε να παίρνει ιδιαίτερα στα σοβαρά τις ιστορικές ομάδες του Μιλάνου.

«Πρέπει να προσέξουμε τις Ρόμα και Νάπολι σε μεγάλο βαθμό και λέω αυτές τις δυο, διότι σε όλα τα επίπεδα βρίσκονται πιο μπροστά από όλες τις υπόλοιπες ομάδες.

Μετά από αυτές(Ρόμα και Νάπολι), θα έβαζα την Μίλαν και την Ίντερ, όμως επειδή έχουν προχωρήσει σε τόσες πολλές αλλαγές εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, δεν το θεωρώ εφικτό για φέτος να είναι διεκδικήτριες του πρωταθλήματος.

Επιπλέον η πρώτη θα έχει και βαρύ πρόγραμμα λόγω των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όμως γενικότερα δεν πιστεύουμε πως μπορεί καμία από τις δυο να μας “απειλήσει” για τον τίτλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρκίζιο.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.