ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

«Αφεντικό» στην Ευρώπη η Ρεάλ Μαδρίτης

Οι «serial winners» της Ευρώπης έκαναν το καθήκον τους και σήκωσαν το 4ο σούπερ καπ στην ιστορία τους.

«Αφεντικό» στην Ευρώπη η Ρεάλ Μαδρίτης

Οι «serial winners»όπως τους ονομάζουν πλέον στην Ισπανία, έκαναν το καθήκον τους και σήκωσαν άλλο ένα τρόπαιο, αυτό του σούπερ καπ Ευρώπης νικώντας την Μαν. Γιουνάιτεντ με 2-1.

Ο αγώνας που διεξήχθη στα Σκόπια και συγκεκριμένα στο  “Nacionalna Arena Filip II” έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Καταρχάς ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε στον πάγκο στο πρώτο ημίχρονο και ο Γκάρεθ Μπέιλ ξεκίνησε βασικός για ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Για την Ρεάλ Μαδρίτης η παράδοση ήταν με το μέρος της μετρώντας  ένα σερί δέκα διεθνών τελικών κατά τους οποίους έχει κατακτήσει το τρόπαιο, ενώ έχει κερδίσει τις 23 από τις 42 φορές που έχει αγωνιστεί στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Οι δύο ομάδες ξανά βρέθηκαν αντιμέτωπες σε φιλικό προετοιμασίας πριν λίγες εβδομάδες, με την Γιουνάιτεντ να νικά στην διαδικασία των πέναλτι.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά για την ομάδα του Ζιντάν η οποία έψαξε από νωρίς το γκολ και έχοντας κεκτημένη ταχύτητα από την περασμένη χρονιά και προηγήθηκε μόλις στο 24ο λεπτό με τον Καρβαχάλ να κάνει την σέντρα από τα δεξιά, ο Λίντελεφ χάνει τον Καζεμίρο, αυτός με εξαιρετικό τελείωμα από θέση αριστερά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Να σημειώσουμε εδώ ότι αυτό είναι το 66ο συνεχόμενο ματς που η Ρεάλ σκοράρει καθώς και ότι ο Καρβαχάλ έχει σκοράρει ή δώσει ασίστ στους τρεις τελευταίους διεθνείς τελικούς που έχει παίξει.

Στη συνέχεια η Γιουνάιτεντ πίεσε για την ισοφάριση με τον Λουκάκου και τον Ερέρα να μη μπορούν να πετύχουν το γκολ. Στο παιχνίδι θα γίνει και ένα απαραίτητο διάλειμμα για ξεκούραση καθώς ο αγώνας διεξαγόταν στους 32 βαθμούς Κελσίου. Όμως τίποτα άλλο δεν θα ταράξει την ηρεμία του πρώτου ημιχρόνου και οι δύο ομάδες θα μπουν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ των πρωταθλητών Ευρώπης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ πάλι μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και έχοντας την συντριπτική κατοχή της μπάλας πέτυχε και δεύτερο γκολ αυτή τη φορά με τον Ίσκο να μπαίνει στην περιοχή, την κρατά, τη δίνει στον Μπέιλ, ο Ουαλός του τη μεταβιβάζει ξανά, η Γιουνάιτεντ παρακολουθεί απλά το “ένα-δύο” και ο Ίσκο σκοράρει.

Η Ρεάλ η οποία έχει το εξής φοβερό στατιστικό να έχει χάσει μόνον τρεις τελικούς έχοντας πάει με προβάδισμα στο ημίχρονο. Δύο Κύπελλα Ισπανίας κι ο τελικός με την Μπενφίκα το 1962. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους «κόκκινους διαβόλους» να ανακτούν την κατοχή να πιέζουν και τελικά να μειώνουν στο σκορ με 2-1 όταν ο Μάτιτς κάνει το σουτ, ο Νάβας απομακρύνει με τα πόδια και ο Λουκακού από κοντά μειώνει σε 2-1. Στο ενδιάμεσο το σκορ θα μπορούσε να είναι και 3-0 αν ο Μπέιλ δεν έβρισκε το δοκάρι στο 61ο λεπτό και στο 78′ το παιχνίδι σταματά για τραυματισμό στο κεφάλι του Φελαϊνί. Η

Το παιχνίδι χαλάει και ο ρυθμός του θα πέσει αισθητά η Ρεάλ θα απειλήσει άλλες δύο φορές την εστία του Ντε Χέα με τους Ασένσιο και Βέσκεθ χωρίς αξιώσεις και ο αγώνας θα τελειώσει με το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Λουκακού είναι ο πέμπτος Βέλγος που σκοράρει σε ευρωπαϊκό σούπερ καπ μετά τους Φαν ντερ Ελστ, Φερκάουτερεν, Ντε Βίλντε και Αζάρ και ο Ζιζού θα επεκτείνει την τεράστια συλλογή του προσθέτοντας στα ήδη υπάρχων Τσάμπιονς Λιγκ 2015-2016, σούπερ καπ 2016, Παγκόσμιο Συλλόγων 2016, πρωτάθλημα 2016-2017, Τσάμπιονς Λιγκ 2016-2017 και το εφετινό σούπερ καπ.

Συνθέσεις: 

https://www.youtube.com/watch?v=ybFSoP71z_o

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ