ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

O Βαν Ντάικ κατέθεσε αίτημα αποχώρησης

Στα άκρα με την Σαουθάμπτον οδηγείται ο στόπερ των "αγίων", Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

O Βαν Ντάικ κατέθεσε αίτημα αποχώρησης

Ο στόπερ της Σαουθάμπτον, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ επιθυμεί απεγνωσμένα να αποχωρήσει από το σύλλογο και μετά τις τελευταίες εξελίξεις οδηγήθηκε στην γραπτή κατάθεση αιτήματος αποχώρησης από την ομάδα. Είχε προηγηθεί η δήλωση του προπονητή της ομάδας, Εμμάνουελ Πελεγκρίνο, ότι δεν πρόκειται να πουλήσει τον Ολλανδό στόπερ γιατί πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα. Οι “άγιοι” θεωρούν ότι αργά ή γρήγορα, ο παίκτης θα κατανοήσει ότι δεν πρόκειται να φύγει από το σύλλογο, με αποτέλεσμα να πειστεί να προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες στη Σαουθάμπτον.

Ωστόσο, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός είναι αποφασισμένος να πάει την υπόθεση στα άκρα, καταθέτοντας αίτημα αποχώρησης από την ομάδα, κάτι που μπορεί να διασπάσει την προσοχή των “αγίων” μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ άλλων ο Βαν Ντάικ ανέφερε τα εξής: “Με λύπη μου μπορώ να σας ανακοινώσω ότι σήμερα κατέθεσα αίτημα αποχώρησης από την Σαουθάμπτον. Νιώθω ότι δεν έχω κάποια εναλλακτική αφού κατάλαβα τις προθέσεις του συλλόγους να μου επιβάλλουν πρόστιμο ισάξιο με δύο εβδομάδων μισθό με αιτιολογία κάποια ζητήματα πειθαρχίας. Θα ασκήσω έφεση για μία ποινή που θεωρώ άδικη και για την ανικανότητά τους να ακολουθήσουν το σωστό πρωτόκολλο πειθαρχίας”.

https://twitter.com/TheAnfieldWrap/status/894596826254516235?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.telegraph.co.uk%2Ffootball%2F2017%2F08%2F07%2Fliverpool-given-boost-virgil-van-dijk-hands-transfer-request%2F

Ο Βαν Ντάικ στο αίτημα του εξηγούσε ότι επιχείρησε πολλάκις από τον περσινό Ιανουάριο να ενημερώσει τη διοίκηση, τον προηγούμενο προπονητή, Κλοντ Πιελ, αλλά και τον Πελεγκρίνο ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από το σύλλογο, διότι είναι φιλόδοξος και αναζητεί καινούριες προκλήσεις με σκοπό τη διεκδίκηση των μεγαλύτερων τροπαίων και τη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ποτέ δεν αρνήθηκε να προπονηθεί. Αντίθετα, ο προπονητής του, Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, τού ζήτησε να προπονείται μόνος του από τη στιγμή που δε διαθέτει την απαραίτητη νοοτροπία προκειμένου να συμμετάσχει σε ομαδικές προπονήσεις.

“Ήλπιζα ότι θα μπορέσω να διατηρήσω την καλή σχέση που πάντα είχε με όλους στο σύλλογο, ειδικά με τους οπαδούς αλλά με όσα έχουν συνέβη μέχρι σήμερα αυτή η σχέση έχει επηρεαστεί. Τρέφω μόνο ευγνωμοσύνη σε όλους στην Σαουθάμπτον που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, η ώρα μου να αποχωρήσω έχει έρθει και ελπίζω να μπορέσω να συνεννοηθώ με το σύλλογο για να βρούμε μία λύση” κατέληξε στο αίτημα του ο Βίρτζιλ Βαν Ντάικ.

Η τροπή της συγκεκριμένης υπόθεσης αφορά και τους φίλους της Λίβερπουλ, καθώς είναι γνωστό ότι οι “κόκκινοι” στο φετινό μεταγραφικό παράθυρο είχαν προσεγγίσει τον Ολλανδό στόπερ αλλά κατέληξαν να απολογούνται στη Σαουθάμπτον για τον τρόπο με τον οποίο επιχείρησαν να τον αποκτήσουν, αποσύροντας τελικά το ενδιαφέρον τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ