ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

O θαυμασμός του Ντρογκμπά για τον Μέσι

Ο πρώην στράικερ της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά, αποκάλυψε μία ιστορία με την οποία εξέφρασε το θαυμασμό του προς τον Λιονέλ Μέσι.

O θαυμασμός του Ντρογκμπά για τον Μέσι

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής στον πλανήτη που προκαλεί δέος στους αντιπάλους του πριν την έναρξης της αναμέτρησης, τότε αυτός είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος μάγος δίκαια έχει κερδίσει μία αιώνια θέση στην ιστορία του αθλήματος, καθώς ως παίκτης της Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει 29 τίτλους, 5 φορές τη χρυσή μπάλα ενώ μετράει 507 τέρματα.

Αυτό το φυσικό χάρισμα του με τη μπάλα στα πόδια έχει προκαλέσει τον θαυμασμό πολλών συναδέλφων του και ένας εξ΄αυτών είναι και ο πρώην άσος της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ειδικότερα, ο Ιβοριανός στράικερ αποκάλυψε μία ιστορία που έλαβε χώρα παραμονές των ημιτελικών του Τσαμπιονς Λιγκ του 2012 με την τότε Τσέλσι του Ρομπέρτο Ντι Ματέο να έρχεται αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα.

“Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο έκανε αυτό που πραγματοποιούσε πάντα, παρουσιάζοντάς μας μία λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ του αντίπαλου. Μία ενδεικτική τέτοια λίστα θα περιλάμβανε τον Ρούνει με 22 γκολ, τον Φαν Πέρσι με 15 και πάει λέγοντας. Όταν μας παρουσίασε τη λίστα της Μπαρτσελόνα στην τρίτη θέση βρισκόταν ο Τσάβι με 14 τέρματα, ακολουθούσαν οι Φάμπρεγκας και Αλέξις Σάντσεζ με 15 αλλά όλοι γελάσαμε μόλις είδαμε τον κορυφαίο της λίστας. Ήταν ο Λιονέλ Μέσι με 63 γκολ, τα 14 εκ των οποίων μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. 63 τέρματα μέσα σε μία σεζόν. Ήταν τόσα απίθανο το νούμερο που κοιτάξαμε ο ένας τον άλλο χωρίς να το πιστεύουμε. Έβγαλα ακόμα και φωτογραφία το νούμερο διότι ήταν πραγματικά εξωφρενικό”.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής τελείωσε εκείνη τη χρονιά με 73 τέρματα, σημειώνοντας ένα ρεκόρ που δεν έχει καταρριφθεί μέχρι σήμερα. Ωστόσο, η μοίρα του επιφύλασσε ένα αποκαρδιωτικό αποκλεισμό από την Τσέλσι με τον ίδιο να αστοχεί από τα 11 βήματα στη ρεβάνς στερώντας την πρόκριση στην ομάδα του. Εκείνη τη χρονιά, μάλιστα, οι Λονδρέζοι κατέκτησαν το τρόπαιο κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, με τον Ντρογκμπά να είναι ο ήρωας του τελικού στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση λίγα λεπτά πριν τη λήξη του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ