ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Από την κόλαση στον παράδεισο (vid)

Η Άρσεναλ λυτρώθηκε στο 85ο λεπτό χάρη στον Ολιβιέ Ζιρού και πραγματοποίησε νικηφόρο ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ μετά την εντός έδρας επικράτησή της επί της Λέστερ με 4-3.

Από την κόλαση στον παράδεισο (vid)

Στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ υποδέχθηκε στο “Εμιρέιτς” την Λέστερ. Οι “κανονιέρηδες” βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο για 85 λεπτά αλλά με κάποιο τρόπο κατάφεραν να κατακτήσουν τους 3 βαθμούς επικρατώντας των “αλεπούδω픨με 4-3. Έτσι, μετά από τρία χρόνια η Άρσεναλ κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η καινούρια σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για τους “κανονιέρηδες” οι οποίοι μπήκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Λακαζέτ με κεφαλιά να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Ελνενί και να ανοίγει το σκορ.

Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων κράτησε για λίγα λεπτά, καθώς στο 5ο λεπτό ο Οκαζάκι μετά από μία λάθος εκτίμηση του Τσεχ πήδηξε ψηλότερα από τον Τζάκα και με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Αυτό το γκολ ξύπνησε την Άρσεναλ, η οποία βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 22ο λεπτό με τον Οζίλ να συνεργάζεται με τον Γουέλμπεκ αλλά τον τελευταίο να πλασάρει πάνω στον Μαγκουάιρ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Κολάσινατς πάτησε περιοχή αλλά το δυνατό του σουτ εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Σμάιχελ.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, όμως, οι “αλεπούδες” εκμεταλλεύτηκαν ένα από τα πολλά λάθη στην αμυντική και μεσαία γραμμή της Άρσεναλ παίρνοντας προβάδισμα. Ειδικότερα, μετά τη λάθος πάσα του Τζάκα ο Ολμπράιτον σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Βάρντι, όποιος έγραψε το 2-1 με κοντινό πλασέ στο 29ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα ένα ακόμη λάθος, αυτή τη φορά του Χόλντινγκ, έδωσε την ευκαιρία στον Φουκς να σεντράρει αλλά η κεφαλιά του Οκαζάκι πέρασε λίγο άουτ.

Την ώρα που όλα έδειχναν ότι οι “κανονιέρηδες” θα κατευθυνθούν στα αποδυτήρια όντας πίσω στο σκορ, ο Γουέλμπεκ μετά από μία φάση διαρκείας είδε τη μπάλα να στρώνεται στα πόδια του και προ κενής εστίας ισσοφάρισε σε 2-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

To δεύτερο ημίχρονο εκκίνησε ιδανικά για το σύνολο του Γκρεγκ Σεξσπηρ, ο οποίος αντίκρισε την ομάδα του να ανακτά το προβάδισμα με την κεφαλιά του Βάρντι μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μαχρεζ και την ολογωρία της αντίπαλης άμυνας.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά οι “κανονιέρηδες” έψαχναν το γκολ που θα της έδινε την ώθηση για την ανατροπή αλλά έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Σμάιχελ να δηλώνει παρών στις προσπάθειες των Τσαμπερλέιν και Μπεγιερίν.

Ο κλοιός έσφιγγε γύρω από τα καρέ του Δανού γκολκίπερ και η πίεση απέφερε τελικά καρπούς στους γηπεδούχους στο 83o λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Τζάκα με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Ράμσει, ο οποίος από κοντινή απόσταση πλάσαρε για την ισοφάριση.

Η λύτρωση για την Άρσεναλ ήρθε στο 85ο λεπτό με τον Ζιρού να μπαίνει ως αλλαγή και μετά την εκτέλεση κόρνερ του Τζάκα να γράφει το τελικό 4-3 με “άπιαστη” κεφαλιά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ