Παπασταθόπουλος: «Ο Ντεμπελέ πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι πιο σπουδαίος από την ομάδα» | Sportsking.gr

Παπασταθόπουλος: «Ο Ντεμπελέ πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι πιο σπουδαίος από την ομάδα»

«Βράζουν» στη Ντόρτμουντ με τον Ντεμπελέ.

Φανερά ενοχλημένοι φαίνεται πως είναι οι συμπαίκτες του Ουσμάν Ντεμπελέ στη Ντόρτμουντ από τη συμπεριφορά του όσον αφορά την αποχώρησή του από το σύλλογο.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο Έλληνας διεθνής οπισθοφύλακας των Βεστφαλών, ο Γάλλος αστέρας της ομάδας έχει προχωρήσει σε αρκετά ατοπήματα, γεγονός που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις από τους έτερους παίκτες της Ντόρτμουντ.

«Θα πρέπει να καταλάβει, όμως, ότι κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα. Όλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι δουλεύουν για την ομάδα και αυτό ισχύει και για τον Ντεμπελέ. Δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και θα πρέπει να πάρει το παράδειγμα του Ομπαμεγιάνγκ. Και εκείνος θα μπορούσε να φύγει, αλλά είναι επαγγελματίας και σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι δίνει το καλύτερό του εαυτό. Όταν σκόραρε τρία γκολ στο πρώτο παιχνίδι (σ.σ. για το Κύπελλο) ο Ουσμάν δεν ήταν εκεί.

Δεν έπραξε σωστά να ξεκινήσει αποχή. Δεν θα πρέπει να ξεχνάει ότι έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ για αρκετά χρόνια ακόμα. Το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να επιστρέψει στις προπονήσεις. Τότε θα δούμε. Ο Ουσμάν μας έχει δώσει πολλά. Είναι από τους παίκτες-κλειδιά που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες. Χρειαζόμαστε, όμως, και παίκτες που θα νιώθουν μέλη της οικογένειάς μας. Και προφανώς ο Ουσμάν δεν το θέλει αυτό», ήταν τα λόγια του Παπασταθόπουλου.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.