Κορυφαία ιταλική ομάδα «καλοβλέπει» τον Μουστάφι | Sportsking.gr

Κορυφαία ιταλική ομάδα «καλοβλέπει» τον Μουστάφι

Για τον στόπερ της Άρσεναλ, Σκοντράν Μουστάφι, ενδιαφέρεται κορυφαίος σύλλογος της Ιταλίας.

Το φετινό μεταγραφικό παζάρι για την Άρσεναλ αφορούσε σε μεγάλο βαθμό εσωτερικές υποθέσεις του συλλόγου, ο οποίος επικέντρωσε το ενδιαφέρον στην ανανέωση των συμβολαίων του Μεσούτ Οζίλ, του Αλέξις Σάντσεζ και τον Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν με τα μέχρις στιγμής αποτελέσματα να μην είναι ενθαρρυντικά για τους «κανονιέρηδες».

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Αρσέν Βενγκέρ, ένας ακόμη μπελάς είναι έτοιμος να μπει στη ζωή της Άρσεναλ σύμφωνα με τις πληροφορίες του διάσημου Ιταλού δημοσιογράφου, Τζινλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ειδικότερα, η Ίντερ φέρεται να έχει εκκινήσεις τις διαδικασίες αναζήτησης ενός στόπερ με σκοπό την απόκτησή του μέχρι τις 31 Αυγούστου. Ο τεχνικός των «νερατζούρι», Λουτσιάνο Σπαλέτι, ενδιαφέρεται έντονα για τον κεντρικό αμυντικό της Άρσεναλ, Σκοντράν Μουστάφι, και ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

«Οι νερατζούρι αναζητούν επιλογές και έχουν εκκινήσει συνομιλίες με τον Σκοντράν Μουστάφι. Η Άρσεναλ δε θα παρουσιαστεί πρόθυμη να τον δανείσει, διότι έχει επενδύσει πολλά πάνω του αλλά η Ίντερ προσπαθεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον του ποδοσφαιριστή. Ο Σπαλέτι περιμένει την προσθήκη ενός ακόμη αμυντικού στο έμψυχο δυναμικό» αναφέρει χαρακτηριστικά το ιταλικό δημοσίευμα.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.