ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ως από μηχανής Αλόνσο (vid)

Εκεί που φαινόταν ότι η Τσέλσι θα χάσει ένα δικό της παιχνίδι, ο Μάρκος Αλόνσο έδωσε τη λύση και χάρισε τη εκτός έδρας νίκη στους "μπλε" επί της Τότεναμ με 2-1.

Ως από μηχανής Αλόνσο (vid)

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Τότεναμ υποδέχθηκε στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” την Τσέλσι. Οι “μπλε” παρατάχθηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς και χάρη στην περσινή επιτυχημένη συνταγή κατέκτησαν μία πολύτιμη για ψυχολογικούς λόγους νίκη, επικρατώντας των “πετεινών” με 2-1.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από την αρχή του παιχνιδιού φάνηκε η πρόθεση της Τότεναμ να ηγηθεί της κατοχής της μπάλας με την Τσέλσι να την περιμένει στο δικό της μισό.

Ωστόσο, οι “μπλε” ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με την κεφαλιά του Μοράτα από πλεονεκτική θέση να καταλήγει εκτός εστίας. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν τελικά να προηγηθούν στο 24ο λεπτό με τον Μάρκος Αλόνσο με απευθείας εκτέλεση φάουλ να ανοίγει το σκορ.

Αυτό το γκολ αφύπνισε τα “σπιρούνια”, τα οποία πίεζαν για την ισοφάριση αλλά έπεφταν πάνω σε έναν ετοιμοπόλεμο Τιμπό Κουρτουά. Συγκεκριμένα, ο Βέλγος τερματοφύλακας σταμάτησε τις προσπάθειες του Κέιν και του Ντέιβις ενώ μία ακόμη τελική του πρώτου κατέληξε στη ρίζα του οριζόντιου δοκαριού.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Τότεναμ είχε κλείσει στα αντίπαλα καρέ την Τσέλσι αλλά όλες οι προσπάθειές τις σταματούσαν στα σώματα, με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν όλους τους διαδρόμους.

Έφτασαν, μάλιστα, πολύ κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ αλλά τόσο το σουτ του Μοράτα όσο και αυτό του Γουίλιαν δεν κατέληξαν στα αντίπαλα δίχτυα.

Έτσι, εκεί όπου όλα έδειχναν να είναι υπό έλεγχο για τη Τσέλσι ήρθε μία άτυχη στιγμή να τα διαλύσει όλα. Συγκεκριμένα, μετά από μία εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν, ο Μίσι Μπατσουαγί παρενέβη στην πορεία της μπάλας και με αυτογκόλ έγραψε το 1-1.

Ωστόσο, η Τσέλσι δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ήταν εκείνη που χαμογέλασε στο 89ο λεπτό, όταν ο Μάρκος Αλόνσο μετά από κλέψιμο του Λουίζ στη μεσαία γραμμή, βρέθηκε μέσα στην περιοχή και από πλάγια θέση με συρτό, δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ