Ψάχνει την έκπληξη με Κέιχιλ η Γιουβέντους | Sportsking.gr

Ψάχνει την έκπληξη με Κέιχιλ η Γιουβέντους

Ο Γκάρι Κέιχιλ βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των αναθρώπων της Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους ψάχνεται στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Λεονάρντο Μπονούτσι,καθώς είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι της Γηραιάς Κυρίας θα προχωρήσουν άμεσα στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει ήδη ξεχωρίσει μερικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών,ωστόσο οι επιλογές είναι…λίγες.

Στην κορυφή της Λίστας του Ιταλού τεχνικού είναι ο Άγγλος αμυντικός της Τσέλσι,Γκάρι Κέιχιλ και σύμφωνα με ιταλικά Μέσα οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει.

Ωστόσο η συγκεκριμένη περίπτωση κρύβει αρκετές δυσκολίες,καθώς ο Κέιχιλ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019,ενώ και ο Κόντε είναι αρνητικός σε ενδεχόμενη πώληση του.

Οι «μπιανκονέρι» είναι έτοιμοι να του αυξήσουν τον μισθό και…εκεί ποντάρουν έτσι ώστε να πιέσουν και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να πει το «ναι».

Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση του κεντρκού αμυντικού με τα έως τώρα δεδομένα να δείχνουν πως υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες για ναπραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή!
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.