Μια ανάσα από Γιόβετιτς η Μονακό | Sportsking.gr

Μια ανάσα από Γιόβετιτς η Μονακό

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Στέφαν Γιόβετιτς από την Ίντερ βρίσκεται η Μονακό καθώς απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Εδώ και λίγες ώρες έγινε γνωστό πως ο Κιλιάν Εμπαπέ θα αφήσει τη Μονακό για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας καλούνται να βρουν έναν παίκτη για να πλαισιώσει τον Ραδαμέλ Φαλκάο στην επίθεση και αυτός φαίνεται πως είναι ο Στέφαν Γιόβετιτς.

O Μαυροβούνιος δεν υπολογίζεται από την Ίντερ και έτσι δεν είναι καθόλου αρνητικός στο να μετακομίσει στο Πριγκιπάτο που θα έχει σίγουρο χρόνο συμμετοχής.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι δυο πλευρές έχουν φτάσει σε συμφωνία και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες και τα ιατρικά τεστ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Το κόστος της συγκεκριμένης μετακίνησης είναι πολύ χαμηλό για την Μονακό καθώς η Ίντερ δέχτηκε να παραχωρήσει τον παίκτη για 11 εκατ. ευρώ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.