Αυτός είναι ο λόγος που κράτησε στην Ατλέτικο τον Γκριεζμάν | Sportsking.gr

Αυτός είναι ο λόγος που κράτησε στην Ατλέτικο τον Γκριεζμάν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν είχε -ενδεχομένως- προτάσεις για ν΄αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως, ο Γάλλος φορ προτίμησε να μείνει στους "ροχιμπλάνκος" για ένα και μόνο λόγο.

Το καλοκαίρι που φεύγει δεν βρήκε τον Αντουάν Γκριεζμάν σε κάποια νέα ομάδα.

Ο Γάλλος φορ τη σεζόν που πέρασε έκανε και πάλι σπουδαία πράγματα με τους «ροχιμπλάνκος», όμως, παρά τις όποιες «Σειρήνες» αποφάσισε να παραμείνει σε αυτούς.

Αυτό έγινε, γιατί ο έμπειρος επιθετικός δεν ήθελε να κάνει πιο δύσκολη τη ζωή των Μαδριλένων που δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφές ως τον Ιανουάριο. Μάλιστα, το παραπάνω σενάριο το επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Γκριεζμάν,

«Ο Γκριεζμάν θα μπορούσε να είχε αφήσει την Ατλέτικο αυτό το καλοκαίρι. Όμως σκέφτηκε το καλό του συλλόγου και λόγω της τιμωρίας του αποφάσισε να παραμείνει μαζί του ως τον Ιανουάριο, τουλάχιστον και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για χάρη του», τα λόγια του Έρικ Ολχάτς.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.