Μπονούτσι: «Δεν είμαι προδότης» | Sportsking.gr

Μπονούτσι: «Δεν είμαι προδότης»

Τα άσχημα σχόλια από τους φίλους της Γιουβέντους δεν άρεσαν και πολύ στον Λεονάρντο Μπονούτσι, όπως έδειξε και με δηλώσεις του σε συνέντευξη Τύπου της εθνικής Ιταλίας.

Το να φύγει κανείς από τη Γιουβέντους δεν είναι τόσο δύσκολο.

Όμως το να πάει άμεσα στη Μίλαν είναι κάτι που τα τελευταία χρόνια γίνεται από καθόλου ως ελάχιστα.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μπορεί τις σεζόν που πέρασαν να ήταν στους «μπιανκονέρι» και να κατέκτησε αρκετούς τίτλους μαζί τους, όμως, η απάντηση του Ιταλού στόπερ στη προσφορά των «ροσονέρι» δεν ήταν αρνητική. Κάθε άλλο. Ήταν θετική, με αποτέλεσμα να υπογράψει σε αυτούς πρόσφατα.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους φίλους της «Μεγάλης Κυρίας» που δεν άργησαν να τον…στολίσουν με τα χειρότερα επίθετα με τη λέξη «προδότης» να παίζει πολύ. Κάτι που δεν άρεσε στον έμπειρο ποδοσφαιριστή, όπως τόνισε και με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Ιταλίας πριν το παιχνίδι με την Ισπανία.

«Άκουσα πολλά από τους φίλους της Γιουβέντους όταν έφυγα. Ότι είμαι «σκουπίδι», «πουλημένος» μέχρι και «προδότης». Η αλήθεια είναι ότι με κέρδισε το πλάνο της Μίλαν και από την άλλη η Γιουβέντους έκανε μερικά πράγματα που δεν μου άρεσαν.

Όμως δεν έφυγα για τα λεφτά που πάνω- κάτω είναι τα ίδια. Στη Γιουβέντους έμαθα πολλά και με τους πιο πολλούς παλιούς συμπαίκτες μου είμαι ακόμη φίλος. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.