Παίρνει μεγάλο ταλέντο η Μονακό! | Sportsking.gr

Παίρνει μεγάλο ταλέντο η Μονακό!

Τη φανέλα της Μονακό φαίνεται πως προβάρει ο Κεϊτά Μπαλντέ Ντιάο της Λάτσιο, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν ήταν μερικές από τις ομάδες που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την αγορά του Κεϊτά Μπαλντέ Ντιάο.

Ο νεαρός φορ της Λάτσιο θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ιταλίας, με αποτέλεσμα οι Ρωμαίοι να έχουν σκοπό να τον πουλήσουν μόνο για μία πολύ καλή πρόταση.

Εν τέλει αυτή φαίνεται πως ήρθε από τη Μονακό που ψάχνει ποδοσφαιριστές για την γραμμή κρούσης της από τώρα και όχι όταν θα είναι ήδη παρελθόν ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ οι «λατσιάλι» έχουν στα χέρια τους πρόταση 30 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κεϊτά Ντιάο και την έχουν απαντήσει θετικά. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να τα βρουν οι Μονεγάσκοι με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες/ ημέρες.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.