Έχασε Τσάμπερλεϊν και σπεύδει για Μπάρκλεϊ η Τσέλσι | Sportsking.gr

Έχασε Τσάμπερλεϊν και σπεύδει για Μπάρκλεϊ η Τσέλσι

Η Τσέλσι τρέχει να προλάβει να εξασφαλίσει την υπογραφή ενός μέσου προτού κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο.

Ο Αντόνιο Κόντε έχει επισημάνει έντονα στο πρόσφατο παρελθόν την ανάγκη της Τσέλσι να αποκτήσει έναν ακόμη μέσο προκειμένου να πραγματοποιεί ένα ικανοποιητικό ροτέισον σε όλες τις διοργανώσεις. Γι΄αυτό το λόγο πέρα από τον Καντέ, τον Μπακαγιόκο και τον Φάμπρεγκας θέλει να προσθέσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή του συλλόγου.

Έτσι, μετά την αποτυχία ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Τσάμπερλεϊν στους «μπλε», λόγω του άρνησης του ποδοσφαιριστή, οι «μπλε» έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού της Έβερτον, Ρος Μπάρκλεϊ.

Τα»ζαχαρωτά» είχαν απορρίψει στο παρελθόν πρόταση ύψους 27 εκατομμυρίων ευρώ για τον Άγγλο άσο αλλά με το μεταγραφικό παράθυρο να κλείνει σε λιγότερο από 48 ώρες και το συμβόλαιο του Μπάρκλεϊ να λήγει το επόμενο καλοκαίρι αναμένεται να ρίξουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

Έτσι αντί για 53 εκατομμύρια ευρώ έχουν ζητήσει από τους «μπλε» να καταβάλλουν το ποσό των 43 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να κάνουν δικό τους τον 23χρονο μέσο.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι την περσινή σεζόν ο Μπάρκλεϊ ήταν σκιά του καλού του εαυτού και δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ από τον Ρόναλντ Κούμαν λόγω και της επιθυμίας του παίκτη να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Έβερτον. Παράλληλα, η Τσέλσι ίσως χρειαστεί να κάνει δεύτερες σκέψεις για τον Μπάρκλεϊ, καθώς αντιμετωπίζει έναν σοβαρό τραυματισμό στον ιγνυακό τένοντα που θα τον κρατήσει εκτός ενεργoύς δράσης μέχρι τον Νοέμβριο.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.