Ζήτησε Ραφίνια η Τσέλσι! | Sportsking.gr

Ζήτησε Ραφίνια η Τσέλσι!

Τον οπισθοφύλακα της Μπάγερν θέλει η Τσέλσι.

Επίσημη πρόταση στη Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Ραφίνια φαίνεται πως κατέθεσε η Τσέλσι σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου.

Με βάση τα εν λόγω ρεπορτάζ, οι «μπλε» του Λονδίνου βρίσκονται σε αναζήτηση δεξιού μπακ και η περίπτωση του Ραφίνια ηχεί ιδανικά στα αυτιά τους και ειδικότερα του Αντόνιο Κόντε.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στη Γερμανία, οι Λονδρέζοι έχουν επικοινωνήσει ήδη το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Ραφίνια, με τους Βαυαρούς να δείχνουν πρόθυμοι να τον πααρχωρήσουν εάν και εφόσον φυσικά ικανοποιηθούν στο οικονομικό κομμάτι.

Ο παράγοντας αυτός, όπως όλα δείχνουν θα ρυθμιστεί σχετικά εύκολα και έτσι ο έμπειρος οπισθοφύλακας αναμένεται άμεσα να καταλήξει στους πρωταθλητές Αγγλίας.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.