Σκέψεις για Οζίλ στη «Μπάρτσα» | Sportsking.gr

Σκέψεις για Οζίλ στη «Μπάρτσα»

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχουνε εγκαταλείψει τις προσπάθειες για τον Φελίπε Κουτίνιο και στρέφουν την προσοχή τους στον Μεσούτ Οζίλ.

Μπορεί στις περισσότερες χώρες να έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος αλλά στην Ισπανία οι ομάδες έχουν μια επιπλέον μέρα για να διαμορφώσουν τα ρόστερ τους.

Μια από τις ομάδες που θα ψάξει την περαιτέρω ενίσχυση της μέχρι το φινάλε είναι η Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί εξακολουθούν να θέλουν έναν ικανό playmaker και φαίνεται πως έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Φελίπε Κουτίνιο και στρέφουν την προσοχή τους στον Μεσούτ Οζίλ.

Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα η «Μπάρτσα» ετοιμάζει πρόταση 60 εκατ. ευρώ για τον Γερμανό αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η στάση που θα κρατήσει η Άρσεναλ.

Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους Λονδρέζουν να δεχτούν μια τέτοια πρόταση από τη στιγμή που δεν θα μπορούν να αποκτήσουν αντικαταστάτη του Οζίλ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.