«Τόσα ξόδεψε φέτος η Μίλαν» | Sportsking.gr

«Τόσα ξόδεψε φέτος η Μίλαν»

Ξοδεύτηκε αλλά για καλό η Μίλαν.

Για τα χρήματα που ξόδεψε η Μίλαν τη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο μίλησε μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος των «ροσονέρι», Μάρκο Φασόνε.

Οι Μιλανέζοι πέρασαν ένα από τα πιο δυνατά καλοκαίρια τους από άποψη μεταγραφών και ο Φασόνε δεν δίστασε να απαντήσει σε αρκετές από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που αφορούσαν ακόμη και το πόσα χρήματα ξοδεύτηκαν από τη διοίκηση της ομάδας.

«Αρχικά περιμέναμε να ξοδέψουμε περισσότερα σε συμβόλαια παικτών παρά σε μεταγραφές, όμως στην πορεία οι ισορροπίες άλλαξαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δαπανηθούν πάνω από 230 εκατομμύρια ευρώ.

Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρό μας, ο οποίος μας έδωσε την έγκριση να κάνουμε την υπέρβαση στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.

Στόχος μας όμως πέρα από τις προσθήκες, είναι να προχωρήσουμε και σε μερικές πωλήσεις ακόμα, από τις οποίες υπολογίζουμε να εξοικονομήσουμε 60 εκατ. ευρώ, δυνατότητα η οποία υπάρχει από τη στιγμή που σε ορισμένες χώρες επιτρέπονται ακόμα οι μεταγραφές», ανέφερε αρχικά ο Φασόνε και πρόσθεσε στην συνέχεια:

«Οι συνολικές ετήσιες αποδοχές των ποδοσφαιριστών μας φέτος αγγίζουν τα 120 εκατομμύρια ευρώ. Μπορώ να πω πως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι απ’ όσα κάναμε φέτος στη μεταγραφική περίοδο».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.