«Η Άρσεναλ δεν ήθελε να έρθω στη Ντεπόρ» | Sportsking.gr

«Η Άρσεναλ δεν ήθελε να έρθω στη Ντεπόρ»

Ο Λούκας Πέρεθ με δηλώσεις του αποκάλυψε πως η Άρσεναλ προτιμούσε να τον παραχωρήσει σε άλλες ομάδες αλλά εκείνος επέμεινε για να επιστρέψει στη Λα Κορούνια.

Μετά από ένα δύσκολο χρόνο στην Άρσεναλ, ο Λούκας Πέρεθ επέστρεψε και επίσημα στην αγαπημένη του Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο Ισπανός επιθετικός αποκάλυψε πως οι Λονδρέζοι είχαν πιο συμφέρουσες προσφορές για εκείνον αλλά η πίεση του καρποφόρησε και επέστρεψε σπίτι.

«Έχω περάσει πολύ καλές μέρες στη Λα Κορούνια και είμαι χαρούμενος που όλα τελείωσαν θετικά. Η Άρσεναλ έδωσε πολλά χρήματα για εμένα και είναι λογικό να θέλουν να προασπίσουν τα συμφέροντα τους.

Είχαν μιλήσει με άλλους συλλόγους και δεν ήθελαν να επιστρέψω αλλά ξεκαθάρισα πως θέλω να γυρίσω στη Ντεπόρ.

Έχω ξανάπει ότι τα χρήματα δεν μου φέρνουν την ευτυχία. Κινούμαι με βάση τα συναισθήματά μου. Όταν πήγα στην Άρσεναλ, ήταν μια καλή απόφαση, παρόλο που δεν μου έδωσαν ευκαιρίες. «
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.