Δε πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που έκανε ο Οζίλ (vid) | Sportsking.gr

Δε πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που έκανε ο Οζίλ (vid)

Ο Μεσούτ Οζίλ απέδειξε στην αναμέτρηση της εθνικής Γερμανίας με την Τσεχία ότι μπορεί να μαρκάρει άμα θέλει.

Αν είσαι οπαδός της Άρσεναλ, τότε θα έχεις πιάσει πολλές φορές τον εαυτό σου να θέλει να σπάσει την τηλεόραση βλέποντας τον Μεσούτ Οζίλ να αδιαφορεί όταν η ομάδα του βρίσκεται σε θέση άμυνας. Η έλλειψη ενέργειας που βγάζει ορισμένες φορές σε συνδυασμό με το ράθυμο στυλ του αποτελούν ικανές παραμέτρους για να εκνευρίσουν ακόμα και τον πιο υπομονετικό ουδέτερο οπαδό.

Ωστόσο, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός απέδειξε στην πρόσφατη νίκη της εθνικής Γερμανίας κόντρα στην Τσεχία με 2-1 ότι άμα έχει όρεξη μπορεί να τρέξει και να μαρκάρει αποσοβώντας μία επικίνδυνη κατάσταση για την ομάδα του.

Ειδικότερα, ο άσος της Άρσεναλ με μία κούρσα προς την αμυντική του γραμμή επιχείρησε το τάκλιν και ανέκοψε την επικίνδυνη επίθεση της Τσεχίας, προκαλώντας πληθώρα σχολίων στο twitter.

Οι περισσότεροι, μάλιστα, επέλεξαν να τονίσουν τη διαφορά νοοτροπίας του Οζίλ αγωνιζόμενος στην εθνική Γερμανίας και την Άρσεναλ, επιρρίπτοντας την ευθύνη στον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος δεν πιέζει όσο χρειάζεται τους παίκτες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γερμανός μεσοεπιθετικός μοίρασε και μία ασίστ για τον Τίμο Βέρνερ, ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη της ομάδας του στο 4ο λεπτό.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.