Φεύγει ο Κεντίρα, έρχεται ο Τσαν στη Γιουβέντους | Sportsking.gr

Φεύγει ο Κεντίρα, έρχεται ο Τσαν στη Γιουβέντους

Ένας φεύγει, ένας έρχεται για τη Γιουβέντους.

Στην πόρτα της εξόδου από τη Γιουβέντους βρίσκεται ο Σάμι Κεντίρα όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Με βάση τα εν λόγω ρεπορτάζ, ο Γερμανός αστέρας της «Μεγάλης Κυρίας» έχει δεχθεί κρούση από την άλλη πλευρά του Ατλατικού και το MLS και όπως φημολογείται θα ακολουθήσει το δρόμο που χάραξαν και άλλοι συνάδελφοί του από τον προσεχή Ιανουάριο ή το επόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο Κεντίρα έχει γνωστοποιήσει την επιθυμία του να κλείσει την ευρωπαϊκή του πορεία και να πάρει το αεροπλάνο για το αμερικανικό πρωτάθλημα, με τη Γιουβέντους, ωστόσο, να έχει προετοιμαστεί ήδη και να ετοιμάζει την απόκτηση του Εμρέ Τσαν από τη Λίβερπουλ.

Μάλιστα, εικάζεται πως η ιταλική ομάδα θα περιμένει μία παραπάνω σεζόν ούτως ώστε να αποκτήσει ως ελεύθερο τον Γερμανό άσο.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.