Βενγκέρ: «Θα επανέλθουμε για Λεμάρ» | Sportsking.gr

Βενγκέρ: «Θα επανέλθουμε για Λεμάρ»

Ο Αρσέν Βενγκέρ με δηλώσεις του επιβεβαίωσε την πρόταση της Άρσεναλ για τον Τόμας Λεμάρ και αποκάλυψε πως θα κινηθεί ξανά για τον Γάλλο.

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών η Άρσεναλ προσπάθησε να κάνει το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Τόμας Λεμάρ από τη Μονακό.

Ο νεαρός Γάλλος πήρε την απόφαση να παραμείνει στο Πριγκιπάτο αλλά ο Αρσέν Βενγκέρ αποκάλυψε πως θα κινηθεί ξανά για την απόκτηση του.

«Ο Λεμάρ αποφάσισε να μείνει στη Μονακό. Κάναμε μια πρόταση 100 εκατομμυρίων είναι αλήθεια και σκοπεύουμε να κάνουμε νέα πρόταση στο μέλλον. Είναι πάντα έτοιμος να κρατήσει τη μπάλα, είναι ολοκληρωμένος στην επίθεση αλλά και την άμυνα».

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως δεν είναι καθόλου απίθανο η μεταγραφή να ολοκληρωθεί τελικά τον Ιανουάριο με τις εξελίξεις να επηρεάζουν άμεσα το μέλλον του Αλέξις Σάντσες.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.