Ινιέστα ο νέος…Πίρλο | Sportsking.gr

Ινιέστα ο νέος…Πίρλο

Η Γιουβέντους σκέφτεται να κάνει δικό της τον Αντρές Ινιέστα όπως είχε κάνει με τον Αντρέα Πίρλο το καλοκαίρι του 2011.

Στο πρόσφατο παιχνίδι της Ισπανίας με αντίπαλο την Ιταλία ο Αντρές Ινιέστα έδειξε πως έχει ακόμα να δώσει πολλά πράγματα παρά το γεγονός πως έχει μπει στα 33.

Το συμβόλαιο του Ισπανού χαφ με τη Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος φαίνεται πως έχει τάσεις φυγής.

Ο 33χρονος βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στη λίστα της Γιουβέντους που θέλει να τον αποκτήσει ελπίζοντας θα γίνει νέος…Πίρλο.

Οι «μπιανκονέρι» πιστεύουν πως ο διεθνής χαφ έχει κάποια ποιοτικά χρόνια μπροστά του αλλά και την απαιτούμενη εμπειρία που θέλουν για το κέντρο της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως πριν περίπου ένα μήνα ο Ινιέστα είχα δηλώσει, «Έχω βιώσει πράγματα που δεν γνώριζα αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Είναι ένα σενάριο που δεν το σκεφτόμουν πριν τρία χρόνια, πλέον σκέφτομαι το μέλλον μου ενώ παλαιότερα δεν το έκανα».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.