Στο Game of Thrones υποστηρίζουν… QPR (pic) | Sportsking.gr

Στο Game of Thrones υποστηρίζουν… QPR (pic)

Είναι δυνατόν να μην είχε η κορυφαία σειρά του κόσμου αγαπημένη ομάδα;

Αποτελεί ίσως μία από τις πιο επιτυχημένες -αν όχι η πιο επιτυχημένη- σειρά όλων των εποχών.

Μετρά εκατομμύρια πιστούς οπαδούς ανά τον κόσμο, οι οποίοι περιμένουν να δουν αν τελικά ο Σιδηρούν Θρόνος θα καταλήξει στον Τζον Σνόου (δε λέμε το κανονικό του όνομα για εσένα φίλε που δεν έχεις δει ακόμα το τελευταίο επεισόδιο), τη Νταϊνέρις ή αν θα παραμείνει στα χέρια των Λάνιστερ.

Όπως όμως όλα τα πράγματα στη ζωή, ακόμα και το Game of Thrones επιβάλλεται να σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.

«Μα πως;», θα ρωτήσει εύλογα κάποιος. Πολύ απλά. Όπως όλες οι σειρές, έτσι και το πολυαγαπημένο GoT πίσω από τις κάμερες έχει πλήθος ατόμων που ασχολείται με τη δημιουργία των αριστουργηματικών σκηνικών και ξοδεύουν άπειρες ώρες στο χώρο εργασίας τους για να αποδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Για να αισθανθούν, λοιπόν, όσο μπορούν πιο οικεία στο χώρο εργασίας τους, οι τεχνικοί του GoT φαίνεται πως τον διακόσμησαν με τη σημαία της αγαπημένης τους ομάδας, που δεν είναι άλλη από την QPR.

Το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο είναι εύκολα διακριτό στο βίντεο που έδωσε η παραγωγή της σειράς στη δημοσιότητα με τα παραλειπόμενα της έβδομης σεζόν.

Δείτε στο 11:17
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.