«Έχει υπογράψει ο Μέσι και περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή…» | Sportsking.gr

«Έχει υπογράψει ο Μέσι και περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή…»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, θέλησε να καθησυχάσει τους φίλους της Μπαρτσελόνα σχετικά με το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι.

Oι φίλοι της Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς παρά την προφορική συμφωνία του Λιονέλ Μέσι για επέκταση του συμβολαίου του με τους «μπλαουγκράνα», ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί η συμφωνία με κάποια ανακοίνωση.

Έτσι, με το συμβόλαιό του να λήγει το 2018, οι φήμες περί αποχώρησής του από την Μπαρτσελόνα δε θα αργήσουν να φουντώσουν σε μία περίοδο που είναι ήδη δύσκολη για τους Καταλανούς.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, με δηλώσεις του έσπευσε να καθησυχάσει τον κόσμο τονίζοντας ότι οι υπογραφές έχουν πέσει και ότι το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η κατάλληλη χρονική στιγμή για να πραγματοποιηθεί η ανακοίνωση.

«Έχουν όλα συμφωνηθεί και υπογραφεί. Υπάρχουν τρία συμβόλαια. Ένα με το ίδρυμα του Μέσι που έχει υπογραφεί, ένα με τον πρόεδρο των ιδρυμάτων και ένα με τον αδερφό του παίκτη. Υπάρχει ένα συμβόλαιο πνευματικών δικαιωμάτων με τον Μέσι που έχει υπογράψει ο πατέρας του, που διοικεί την επιχείρηση και το συμβόλαιο απασχόλησης που έχει υπογράψει επίσης ο πατέρας του».

O Μπαρτομέου απάντησε, επίσης, και στην ερώτηση αναφορικά με τους λόγους καθυστέρησης της ανακοίνωσης: «Αυτό που λείπει είναι να επιστρέψει ο Μέσι, να έχουμε την επίσημη φωτογραφία και το πρωτόκολλο της υπογραφής. Το συμβόλαιο έχει υπογραφεί, είναι έγκυρο από τις 30 Ιουνίου, την ίδια μέρα που παντρεύτηκε περιέργως. H ανανέωση έχει συμπεριληφθεί στους λογαριασμούς για το κλείσιμο της σεζόν. Δεν υπάρχουν προβλήματα. Απομένει, απλώς, το πρωτόκολλο της μεταγραφής. Είμαστε χαλαροί. Είχαμε προβλήματα προγραμματισμού και γι΄αυτό δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση ακόμα. Τώρα θα επιστρέψει στις 6 ή 7 Σεπτεμβρίου και παίζουμε στις 9. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Θα βρούμε την κατάλληλη στιγμή».

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.