«Η Εθνική Ιταλίας είχε διεκδικήσει τρεις φορές τον Ικάρντι» | Sportsking.gr

«Η Εθνική Ιταλίας είχε διεκδικήσει τρεις φορές τον Ικάρντι»

Αποκαλύψεις έκανε η σύζυγος και μάνατζερ του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα.

Τι κι αν εδώ και χρόνια «πυροβολεί» φορώντας το εθνόσημο της Αργεντινής στο στήθος;

Ο σούπερ σταρ της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, είχε φτάσει ένα βήμα από το να πολιτογραφηθεί ως Ιταλός για λογαριασμό των «ατζούρι» και μάλιστα τρεις φορές, κάτι που αποκάλυψε η σύζυγός του, Γουάντα Νάρα.

«Η εθνική ομάδα της Ιταλίας προσπάθησε δύο ή τρεις φορές να εντάξει στο δυναμικό της τον Μάουρο, ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε.

Αγαπάει πολύ την Αργεντινή και συγκινήθηκε όταν τον κάλεσε στην αποστολή ο Χόρχε Σαμπάολι. Από τα δύο του χρόνια επιθυμούσε να φορέσει τη στολή της “αλμπισελέστε” και το όνειρο του τελικά έγινε πραγματικότητα», είπε η Νάρα και όσο για το γεγονός ότι είναι εκτός από σύζυγός του και μάνατζερ του Ικάρντι, συμπλήρωσε:

«Δεν είχα σκοπό εξαρχής να γίνω η εκπρόσωπός του. Μια φορά που έτυχε να λήγει το συμβόλαιο του, μου είπε να έρθω σε επαφή με την ομάδα και να διαπραγματευτώ για επέκταση της συνεργασίας.

Στην αρχή φοβόμουν να αναλάβω αυτόν τον ρόλο. Τελικά δέχτηκα και τώρα όλα είναι μια χαρά. Νομίζω ότι είναι απόλυτα ξεκάθαρο πως άλλος είναι ο ρόλος μου ως σύζυγος και άλλος ο ρόλος μου ως μάνατζερ».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.