Ραϊόλα: «Οι οπαδοί της Μίλαν χρωστάνε μία συγγνώμη» | Sportsking.gr

Ραϊόλα: «Οι οπαδοί της Μίλαν χρωστάνε μία συγγνώμη»

Έξω από τα δόντια μίλησε ο ιδιότροπος ατζέντης.

Σκληρός ήταν ο ατζέντης του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Μίνο Ραϊόλα, με τους οπαδούς της Μίλαν, σε πρόσφατες δηλώσεις που πραγματοποίησε.

Ο διάσημος μάνατζερ τοποθετήθηκε πάνω στο ζήτημα που είχε προκύψει με την ανανέωση του συμβολαίου του πελάτη του (σ.σ. Ντοναρούμα) και δεν δίστασε να φέρει ξανά στο προσκήνιο τις ακραίες αντιδράσεις των οπαδών της Μίλαν απέναντι στον 18χρονο κίπερ.

Μάλιστα, λίγο πολύ επιτέθηκε στους φανατικούς των «ροσονέρι», υπογραμμίζοντας πως χρωστούν μία συγγνώμη στον Ντοναρούμα.

«Ο Ντοναρούμα έμεινε στην ομάδα και νομίζω πως τόσο οι οπαδοί, όσο και οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να απολογηθούν για την κριτική που μου άσκησαν.

Είμαστε η μόνη χώρα όπου οι φαν έχουν τόσο μεγάλη επιρροή πάνω στις ομάδες, κάτι που θα έπρεπε να σταματήσει. Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω πως δε ζητήσαμε ποτέ το περιβραχιόνιο του αρχηγού, απλά μας δόθηκε», είπε χαρακτηριστικά ο Ραϊόλα.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.