ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Οι 5 καλύτερες καλοκαιρινές μεταγραφές της Πρέμιερ Λιγκ

Αυτές είναι οι πέντε καλύτερες μεταγραφές της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Οι 5 καλύτερες καλοκαιρινές μεταγραφές της Πρέμιερ Λιγκ

Από την έναρξη της φετινής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου στις 9 Ιουνίου μέχρι και τη λήξη της στις 31 Αυγούστου οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ ξόδεψαν ούτε λίγο ούτε πολύ πάνω από 1,4 δισ. λίρες, ξεπερνώντας το περσινό ρεκόρ των 1,1 δισ. λιρών.

Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού, δηλαδή περίπου τα 215 εκ. λίρες ξοδεύτηκαν την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ενώ 13 σύλλογοι έσπασαν το ρεκόρ μεταγραφών τους για έναν και μόνο παίκτη, ανάμεσα σε αυτούς και οι Λίβερπουλ, Τότεναμ, Τσέλσι και Άρσεναλ.

Με αφορμή την επανέναρξη του Αγγλικού πρωταθλήματος μετά την διακοπή για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, πάμε να δούμε τις πέντε καλύτερες καλοκαιρινές μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν στο Νησί.

1) Νεμάνια Μάτιτς ( από Τσέλσι σε Μαν. Γιουνάιτεντ, 40 εκ. λίρες)

Όταν η μεταγραφή Μάτιτς είχε πρωτοακουστεί για την Γιουνάιτεντ, οι οπαδοί των «διαβόλων» έδειχναν το λιγότερο προβληματισμένοιενώ αυτοί της Τσέλσι ευχαριστημένοι με το πολύ καλό ποσό των 40 εκ. λιρών που θα έβαζαν στα ταμεία τους. Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς αλλά η μεταγραφή Μάτιτς είναι μία πανέξυπνη κίνηση από τον Μουρίνιο, αφού ο Πορτογάλος ήξερε τον παίκτη από την κοινή τους θητεία στους «μπλε».

Ένας Μάτιτς ο οποίος όχι μόνο προσδίδει ασφάλεια στην τετράδα της άμυνας, αλλά ελευθερώνει χώρο και για τον Πογκμπά έτσι ώστε να μπορέσει να προωθηθεί και να δώσει λύσεις στην επίθεση.

2) Μοχάμεντ Σαλάχ (από Ρόμα σε Λίβερπουλ, 34,3 εκ. λίρες)

Αρχικά υπήρχε το μεγάλο ερώτημα πως θα μπορούσε ο Σαλάχ να απορροφηθεί από το σχήμα της Λίβερπουλ μιας και στην δεξιά θέση της επίθεσης υπήρχε ο εξαιρετικός Μανέ. Ευτυχώς ο ταχύτατος Αιγύπτιος ταίριαξε αμέσως στην επιθετική τριάδα της ομάδας δίνοντας περισσότερη δύναμη και ενέργεια στην ήδη «φονική» τριάδα των «κόκκινων».

3) Μαμαντού Σακχό (από Λίβερπουλ σε Κρίσταλ Πάλας, 26 εκ. λίρες)

Η άφιξη Σακχό στην αμυντική τετράδα της Πάλας μπορεί να μην μειώσει την αμυντική δυσλειτουργία της ομάδας στο έπακρο ( 3 αγώνες, 3 ήττες φέτος), αλλά μπορεί να την βοηθήσει να βελτιωθεί αισθητά. Ο περσινός δανεισμός του Σακχό στην Πάλας είχε απολογισμό 5 νίκες στις 8 συμμετοχές του στην 11αδα, ενώ είχε και 4 παιχνίδια με μηδέν παθητικό συμβάλλοντας πολύ στην παραμονή της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ.

4) Άαρον Μούι (από Μαν. Σίτι σε Χάντερσφιλντ, 10 εκ. λίρες)

Λένε πως εκτιμάς αυτό που είχες μόνο όταν το χάσεις. Για την Σίτι όμως η απουσία του Μούι δεν θα φανεί τόσο πολύ στο ρόστερ της όσο στην δυναμική που θα προσδώσει σε έναν αντίπαλο, ακόμα και αν είναι χαμηλότερης δυναμικότητας. Ο Μούι που ήταν και πέρυσι δανεικός στην ίδια ομάδα και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο είναι ένας παίκτης βαρόμετρο, είναι το μυαλό και το «πόδι» της ίδιας της Χάντερσφιλντ και αυτό θα φανεί περισσότερο στην πορεία.

5) Ρενάτο Σάντσες (από Μπάγερν Μονάχου σε Σουόνσι, δανεικός)

Πριν ακριβώς ένα χρόνο ο Σάντσες ήταν ότι πιο «χοτ» υπήρχε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από άποψης ταλέντου. Ο Πολ Κλεμέντ που πέρυσι ήταν στους Βαβαρούς ως βοηθός του Αντσελότι, τον έπεισε να παίξει για ένα χρόνο δανεικός στο Νησί προσπαθώντας έτσι να βρει λίγο από την λάμψη που όλη τον γνωρίσαμε την περασμένη σεζόν. Σίγουρα μπορεί να τα καταφέρει.

Μεταγραφές οι οποίες ξεχώρισαν ήταν επίσης και αυτές των Λουκάκου (Μαν. Γιουνάιτεντ), Αλεξάντερ Λακαζέτ (Άρσεναλ), Γκίλφι Σίγκουρντσουν (Έβερτον).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ