Χάμσικ: «Είχα προτάσεις από Γιουβέντους και Μίλαν αλλά ήθελα να μείνω» | Sportsking.gr

Χάμσικ: «Είχα προτάσεις από Γιουβέντους και Μίλαν αλλά ήθελα να μείνω»

Μια ζωή «παρτενοπέι» θα μείνει ο Χάμσικ.

Να κλείσει την καριέρα του στη Νάπολι θέλει ο Μάρεκ Χάμσικ, όπως σημείωσε ο ίδιος με πρόσφατες δηλώσεις που πραγματοποίησε.

Ο Σλοβάκος αστέρας των «παρτενοπέι», μίλησε πρόσφατα για τις προτάσεις που είχε δεχτεί από Γιουβέντους και Μίλαν αντίστοιχα, τονίζοντας πως η επιθυμία του είναι να κρεμάσει τα παπούτσια του ως παίκτης των Ναπολιτάνων.

«Δεν σκέφτομαι να φύγω απ’τη Νάπολι. Στο παρελθόν απέρριψα προτάσεις της Γιουβέντους και της Μίλαν επειδή δεν ένιωθα έτοιμος.

Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θα ήθελα να κλείσω εδώ την καριέρα μου, ίσως μετά την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Ελπίζω όμως να μην χρειαστώ να περιμένω μέχρι τα 40 μου», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Μάρεκ Χάμσικ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.