Μουρίνιο: «Καλύτερη η δική μου Τσέλσι από του Κόντε» | Sportsking.gr

Μουρίνιο: «Καλύτερη η δική μου Τσέλσι από του Κόντε»

Δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Το εγκώμιο της Τσέλσι, στης οποίας το τιμόνι είχε καθίσει ο ίδιος πριν τρία χρόνια έπλεξε ο Ζοζέ Μουρίνιο σε πρόσφατες δηλώσεις που πραγματοποίησε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για το ποια από τις τρεις τελευταίες πρωταθλήτριες Αγγλίας θεωρεί καλύτερη και δεν δίστασε να φωτογραφήσει τους «μπλε» του Λονδίνου αλλά όταν βρίσκονταν κάτω από τις δικές του οδηγίες.

«Ας είμαστε ειλικρινείς και αντικειμενικοί. Βλέποντας τους πρωταθλητές των τελευταίων τριών ετών (σ.σ. η Τσέλσι του Μουρίνιο, η Λέστερ του Ρανιέρι και η Τσέλσι του Κόντε), ποια από αυτές τις ομάδες ήταν η πιο αμυντική;

Ποια έπαιξε πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο; Η δική μου. Κανενός άλλου», ανέφερε αρχικά ενώ συμπλήρωσε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν τον πειράζει που η Τσέλσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Αντόνιο Κόντε:

«Δεν το σκέφτομαι. Η αμοιβή μου είναι η σχέση μου με τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς της ομάδας που υπερασπίζομαι. Αυτό με νοιάζει πραγματικά. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.