Σάντσεζ: «Κουράστηκα να με κρίνουν» | Sportsking.gr

Σάντσεζ: «Κουράστηκα να με κρίνουν»

Κουράστηκε την επίκριση όλων ο Αλέξις Σάντσεζ.

Σκληρά λόγια είχε να πει ο Αλέξις Σάντσεζ σε όλους εκείνους που τον επικρίνουν μετά τη νέα ήττα της Εθνικής ομάδας της Χιλής, αυτή τη φορά απέναντι στη Βολιβία.

Η Χιλί ηττήθηκε με 1-0 στη «Λα Παζ» και κινδυνεύει να μείνει εκτός Μουντιάλ, κάτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στη χώρα, με κύριο αποδέκτη τον σταρ της Άρσεναλ.

Φυσικά, ο ίδιος δεν δίστασε να απαντήσει και μάλιστα με βαριά γλώσσα, κατηγορώντας άμεσα όσους τον επικρίνουν για έλλειψη ευαισθησίας.

«Κουράζεσαι ν’ ακους επικριτικά σχόλια με ή χωρίς λόγο, έχεις κουραστεί να θέλεις να χάνεις, έχεις κουραστεί να λες στον εαυτό σου «θα σηκωθώ ξανά» μετά από το κλάμα που ακολούθησε μια ήττα, έχεις κουραστεί να λες στον κόσμο και τους ανθρώπους που είναι μαζί σου ότι όλα πάνε καλά.

Και το χειρότερο ότι κανένας δεν συνειδητοποιεί ποτέ πως σε κάνει να νιώθεις… Έχω το νούμερο 7 της Χιλής στην πλάτη μου και αυτή είναι μια τεράστια ευθύνη για μένα.. Λυπάμαι που οι δημοσιογράφοι και οι κακοί άνθρωποι επικρίνουν χωρίς να το γνωρίζουν».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.