«Δεν είναι ότι ήθελε να πάει και στην Έβερτον» | Sportsking.gr

«Δεν είναι ότι ήθελε να πάει και στην Έβερτον»

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δικαιολόγησε την επιθυμία του Φελίπε Κουτίνιο να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα.

Η παραμονή του Φελίπε Κουτίνιο στη Λίβερπουλ έχει αντιμετωπιστεί με ελαφρό ενθουσιασμό από τους φίλους των «κόκκινων», οι οποίοι φοβούνται μία ενδεχόμενη αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ ως αντίποινα για την άρνηση του συλλόγου να τον παραχωρήσει στην Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ ο Κουτίνιο είναι ξανά αφοσιωμένος στην ομάδα και έτοιμος να προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες γι αυτήν.

Ο Γερμανός τεχνικός, μάλιστα, με δηλώσεις του θέλησε να δικαιολογήσει την επιθυμία του Κουτίνιο να αγωνιστεί σε έναν τεράστιο σύλλογο, όπως η Μπαρτσελόνα.

«Αν νομίζω ότι κάποιος συμπαίκτης του Κουτίνιο θα είχε πρόβλημα; Οι περισσότεροι παίκτες είναι φίλοι μεταξύ τους για πολλά χρόνια. Δεν υπάρχει κάτι. Μιλήσαμε γι΄αυτό και δεν έχει να κάνει τίποτα με την ομάδα, αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς, δεν έχει να κάνει με τους οπαδούς και όλα αυτά. Είναι βέβαιο 100% ότι όταν ένας σύλλογος, όπως η Μπαρτσελόνα σε θέλει τότε κανείς δεν πρόκειται να σου πει ότι είσαι τρελός που θες να πας εκεί. Όλοι μπορούν να τον καταλάβουν και να πουν ότι πρόκειται για την Μπαρτσελόνα. Δεν είναι ότι θέλει να πάει στη Έβερτον. Τότε θα ήταν διαφορετικό. Σίγουρα η Έβερτον είναι ένας υπέροχος σύλλογος αλλά είναι μία διαφορετική κατάσταση».

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.