Τσεκάρει Βέρνερ η Ρεάλ | Sportsking.gr

Τσεκάρει Βέρνερ η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του Τίμο Βέρνερ και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Ο Τίμο Βέρνερ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια στην ηλικία του και μάλιστα έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην Εθνική Γερμανίας.

Ο 21χρονος επιθετικός όπως είναι λογικό, έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα αρκετών ομάδων με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι μια από αυτές.

H Ρεάλ Μαδρίτης έχει αλλάξει την μεταγραφική πολιτική της και δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τους παίκτες σε μικρότερη ηλικία.

Οι άνθρωποι των Μαδριλένων έχουν παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια τον Βέρνερ και ήδη έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για την ποδοσφαιρική του αξία.

Οι «μαρένχες» θα συνεχίσουν να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Γερμανού επιθετικού και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.