«Αυτή είναι η μεγαλύτερη αδυναμία μου» | Sportsking.gr

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη αδυναμία μου»

Ο εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ, σχολίασε το μεγαλύτερο ελάττωμα του.

Η περσινή χρονιά ήταν καταστροφική για τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος δεν μπόρεσε ποτέ να πραγματοποιήσει συνεχόμενες συμμετοχές λόγω των σοβαρών μυϊκών τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν.

Έτσι, αν και τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει μείνει μακριά από ατυχίες, δυσκολεύεται να βρει τη φόρμα που τον καθιέρωσε ως έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στον κόσμο τα προηγούμενα χρόνια. Χαρακτηριστικό της έλλειψης αυτοπεποίθησης του Ουαλού άσου ήταν η απώλεια τουλάχιστον 3 κλασσικών ευκαιριών στην ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Λεβάντε.

Ο ίδιος, πάντως, φαίνεται ότι διαθέτει αυτογνωσία αναγνωρίζοντας με δηλώσεις του τα ελαττώματα και τα πλεονεκτήματά του: «Είμαι λίγο τεμπέλης. Μαλλόν αυτή είναι η αδυναμία μου. Όσον αφορά τη δυναμή μου δε ξέρω. Νομίζω ότι όσο είμαι υγιής και η οικογένειά και οι φίλοι μου είναι καλά, δε χρειάζομαι κάτι άλλο. Αυτό ζητάω μόνο».

Ο Γκάρεθ Μπέιλ απάντησε, επίσης, και στους επικριτές του: «Είναι όλες γνώμες. Πρέπει να πουλήσουν εφημερίδες και πρέπει με κάποιο τρόπο να γράψουν κάτι. Είμαι συνηθισμένος σε ανθρώπους να γράφουν θετικά και αρνητικά πράγματα. Δεν είναι κάτι που με ανησυχεί».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.