Μοντέλα μετά την «τεσσάρα»: «Δεν κοιμηθήκαμε το βράδυ» | Sportsking.gr

Μοντέλα μετά την «τεσσάρα»: «Δεν κοιμηθήκαμε το βράδυ»

Καθόλου ικανοποιημένος δεν ήταν από την "τεσσάρα" που δέχτηκε η Μίλαν από τη Λάτσιο ο τεχνικός των "ροσονέρι", Βιντσέντζο Μοντέλα.

Η Μίλαν το καλοκαίρι που μόλις πέρασε έδειξε ότι γυρίζει.

Για τα καλά.

Ωστόσο, οι μεταγραφικές κινήσεις των «ροσονέρι» δεν ήταν αυτές που θα τους έδιναν από τις… παραλίες το πρωτάθλημα, μιας και για να γίνει αυτό πραγματικότητα θα πρέπει να το δείξουν εντός αγωνιστικού χώρου.

Αυτό σίγουρα δεν έγινε στο παιχνίδι με τη Λάτσιο με τους Μιλανέζους να γνωρίζουν τη πρώτη βαριά ήττα της χρονιάς και να χάνουν με σκορ 4-1.

Μία μέρα μετά τη συντριβή από τους «λατσιάλι» ο τεχνικός των Μιλανέζων, Βιντζέντζο Μοντέλα, με δηλώσεις του τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι ποδοσφαιριστές του το βράδυ που πέρασε με δυσκολία μπόρεσαν να κοιμηθούν.

«Ήταν μία πολύ βαριά ήττα. Κοιμηθήκαμε πολύ δύσκολα. Όμως πιστεύω ότι μπορούμε να μάθουμε πολλά από αυτό το αποτέλεσμα και να ωριμάσουμε τόσο ως ομάδα όσο και πιο ατομικά. Ξεκινήσαμε το ματς πολύ άσχημα και στα πρώτα 15 λεπτά μπορούσες να δεις πως δεν υπήρχε απολύτως καμία σύνδεση μεταξύ των γραμμών μας, με αποτέλεσμα η συνέχεια να είναι καταστροφική για εμάς.

Όμως μπορούμε να ανακάμψουμε στο επόμενο χρονικό διάστημα και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες», τα λόγια του Ιταλού προπονητή.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.