Νέα «επίθεση» στην Μίλαν από τον μάνατζερ του Ντοναρούμα! | Sportsking.gr

Νέα «επίθεση» στην Μίλαν από τον μάνατζερ του Ντοναρούμα!

Τι ετοιμάζει πάλι ο διάσημος μάνατζερ του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα;

Ο Μίνο Ραϊόλα δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τους φίλους και τους διοικούντες της Μίλαν,ειδικά μετά τα…παιχνιδάκια που έκανε το καλοκαίρι με τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα!

Ο διάσημος μάνατζερ εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά επίθεση προς τους «ροσονέρι» τονίζοντας πως είχαν υποσχεθεί στον ίδιο και στον πελάτη του,πως θα είναι ο αρχηγός των Μιλανέζων την φετινή σεζόν κάτι που δεν έχει…εφαρμοστεί,ενώ δήλωσε για πολλοστή φορά πως δεν πιστεύει στο πρότζεκτ της Μίλαν!

«Δεν έχω τίποτα με κανέναν στην Μίλαν.Ωστόσο είναι απλό.Δεν πιστεύω στο νέο πρότζεκτ της Μίλαν.Οι άνθρωποι του Μιλάνου μας έταξαν πολλά πράγματα έτσι ώστε να πείσουν τον πελάτη μου να ανανεώσει,ένα από αυτά ήταν πως ο Ντοναρούμα θα φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού,κάτι που όμως δεν βλέπουμε και είναι περίεργο»,ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.