Ποκετίνο: «Κέιν όπως λέμε… Μπατιστούτα» | Sportsking.gr

Ποκετίνο: «Κέιν όπως λέμε… Μπατιστούτα»

Τον Κέιν με τον Μπατιστούτα συνέκρινε ο Ποκετίνο.

Αναμφίβολα ο Χάρι Κέιν είναι ένας ταλαντούχος και χαρισματικός σκόρερ.

Ένα όπλο στη φαρέτρα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο και της Τότεναμ.

Αυτά είχε στο μυαλό του ο Αργεντινός τεχνικός των «σπερς» και δε δίστασε να συγκρίνει τον Άγγλο διεθνή φορ με τον Γκάμπριελ Μπατιστούτα.

Ναι, καλά διαβάσατε. Ακραία σύγκριση αλλά τουλάχιστον ο Ποκετίνο δικαιολογήθηκε.

«Ναι, ναι, ναι ο Μπατιστούτα ήταν … »δολοφόνος», πολύ ισχυρή προσωπικότητα, πολύ δυνατό σουτ, εξαιρετικός επαγγελματίας. Για μένα μπορείς να τους συγκρίνεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ποκετίνο και συνέχισε:

«Ο Χάρι Κέιν μπορεί να γίνει καλύτερος. Είναι δολοφόνος, ο Χάρι Κέιν. Κοιτάξτε τα γκολ που σημείωσε τα τελευταία χρόνια! Πνευματικό επίπεδο; Ναί. Απολύτως ίδιο. Ίσως να έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά νομίζω ότι βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο, με τον Μπατίστουτα.

Θα έβαζα τον Χάρι Κέιν στην ίδια κατηγορία με τον Μπατιστούτα. Όλα αυτά που του συμβαίνουν, τα αξίζει απόλυτα. Είναι ο πρωταγωνιστής της ζωής του και αξίζει κάθε ανταμοιβή».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.