Ντάβιντς: «Άδικο να συγκρίνετε τον Ντιμπάλα με τον Μέσι» | Sportsking.gr

Ντάβιντς: «Άδικο να συγκρίνετε τον Ντιμπάλα με τον Μέσι»

Άδικη χαρακτήρισε τη σύγκριση Ντιμπάλα με Μέσι ο Ντάβιντς.

Άδικη χαρακτήρισε οποιαδήποτε σύγκριση του Πάουλο Ντιμπάλα με τον Λιονέλ Μέσι, ο πάλαι ποτέ αστέρας της Γιουβέντους, Έντγκαρ Ντάβιντς.

Ο πρώην αστέρας της «Μεγάλης Κυρίας» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντιμπάλα ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη σύγκριση του τελευταίου με τον Λιονέλ Μέσι.

«Αν θέλετε να βλάψετε τον Ντιμπάλα, συνεχίστε να κάνετε τέτοιου είδους συγκρίσεις. Το σωστό είναι να τον αφήσετε να εξελιχθεί με την ηρεμία του στο περιβάλλον της Γιουβέντους, η οποία διαθέτει ένα, δίχως αμφιβολία, απίστευτο ταλέντο στις τάξεις της, σταματώντας να του ασκείτε επιπλέον πίεση.

Ο Μέσι είναι ο «βασιλιάς» και την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Σημειώνει δεκάδες γκολ κάθε χρόνο, ενώ είναι πάντοτε παρών στα μεγάλα ματς. Ο Πάολο δεδομένα θα εξελιχθεί, αλλά έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει για να φτάσει στο επίπεδο του Λίο», ήταν τα λόγια του Ντάβιντς.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.