ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Όταν ξύπνησε, ήταν ήδη αργά (vid)

Ο Ολυμπιακός έσωσε τα προσχήματα στο τέλος αλλά η εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας έφερε στην επιφάνεια όλα τα αγωνιστικά προβλήματα των ερυθρολεύκων.

Όταν ξύπνησε, ήταν ήδη αργά (vid)

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων απέναντι σε μία πιο γυμνασμένη ομάδα, όπως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία αδικείται από το τελικό 3-2 το οποίο της δίνει το προβάδισμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης του ομίλου.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι φιλοξενούμενοι εκκίνησαν το παιχνίδι με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο αφύλαχτος Ντουμπία με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ακούνα άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να μην μπορούν να συνέλθουν από το πρόωρο γκολ και δέχτηκαν πολύ γρήγορα και δεύτερο. Ειδικότερα, ο Ζέλσον Μαρτίνς στο 13ο λεπτό εκδήλωσε ταχύτατα την αντεπίθεση και αφού διένυσε το μισό γήπεδο, έφτασε μέχρι τον Καπίνο και τον πλάσαρε για το 2-0.

Η Σπόρτινγκ είχε και άλλες ευκαιρίες να ανεβάσει το δείκτη του σκορ αλλά το δοκάρι της στέρησε δύο φορές το τρίτο τέρμα. Αυτό ήρθε τελικά, στο 43ο λεπτό με την κάθετη πάσα του Κόατες να εκθέτει την ερυθρόλευκη άμυνα και τον Φερνάντεζ να πλασάρει για το 3-0 τον Καπίνο.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Σπόρτινγκ κατέβασε ταχύτητα, καθώς προτίμησε να διαχειριστεί τo σκορ κυκλοφορώντας την μπάλα με ασφάλεια. Οι ερυθρόλευκοι, όμως, έμοιαζαν αρκετά στατικοί και ανήμποροι να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή. Έτσι, η πρώτη καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού ήρθε στο 60ο λεπτό με τον Τζούρτζεβιτς να ανοίγει το κοντρόλ και να πλασάρει πάνω στον Ρουί Πατρίσιο.

Όσο περνούσε ο χρόνος όλα έδειχναν ότι το σκορ δε θα άλλαζε αλλά ο νεοεισελθόντας, Φελίπε Πάρντο, είχε διαφορετική άποψη. Έτσι, στο 90ο λέπτό με μία ατομική ενέργεια κατάφερε από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή να μειώσει σε 2-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής στο τελευταίο λεπτό καθυστερήσεων με προβολή μετά από σέντρα του Φιγέιρας μείωσε περαιτέρω σε 3-2 το οποίο έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

via GIPHY

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ