Μουρίνιο: «Εκτός δράσης για λίγες εβδομάδες ο Πογκμπά» | Sportsking.gr

Μουρίνιο: «Εκτός δράσης για λίγες εβδομάδες ο Πογκμπά»

Κακά ήταν τα μαντάτα για τον Πολ Πογκμπά.

Στα «πιτς» για τις επόμενες εβδομάδες θα παραμείνει ο Πολ Πογκμπά σύμφωνα με τον προπονητή της Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Γάλλος διεθνής αστέρας των «κόκκινων διαβόλων» τραυματίστηκε στο 19ο λεπτό του αγώνα με τη Βασιλεία, με τον Μουρίνιο να κάνει λόγο για ανάγκη ανάρρωσης που ίσως φτάσει και τις δύο εβδομάδες.

«Δεν ξέρω την σοβαρότητα του τραυματισμού του, αλλά από την εμπειρία που έχω ξέρω ότι είναι μυϊκός τραυματισμός . Η εμπειρία μου, μου λέει ότι ο μυϊκός τραυματισμός σε αφήνει έξω για λίγες εβδομάδες νομίζω, αν και ακόμα δεν έχω μιλήσει με το ιατρικό επιτελείο.

Οι ομάδες είναι για αυτό, οι ομάδες είναι για τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες.Δεν κλαίμε για τους τραυματισμούς, έχουμε τον Ερέρα, έχουμε τον Φελαϊνί, έχουμε τον Κάρικ και τον Μάτιτς», ανέφερε ο Μουρίνιο.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.