Προνοεί με Ικάρντι η Ίντερ | Sportsking.gr

Προνοεί με Ικάρντι η Ίντερ

Ή Ίντερ θέλει να προστατέψει ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά της στοιχεία.

Ο Μάουρο Ικάρντι επιθυμεί να γίνει ο ηγέτης της Ίντερ και αν κρίνουμε από την εκτελεστική του δεινότητα τότε βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ο Αργεντίνος στράικερ στις πρώτες 4 αγωνιστικές έχει καταφέρει ήδη να βρει δίχτυα 5 φορές, με συνέπεια οι «νερατζούρι» να συγκατοικούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τις Γιουβέντους και Νάπολι.

Έτσι, ο ιταλικός σύλλογος παρά την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του Ικάρντι, τον περσινό Οκτώβριο, επιθυμεί να ανοίξει ξανά συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, επιθυμώντας να προφυλαχτεί από τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στην μεταγραφική αγορά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Premium Sport η Ίντερ θέλει να αυξήσει την υπάρχουσα ρήτρα του 24χρονου επιθετικού από τα 110 εκατομμύρια ευρώ στα 200 εκατομμύρια. Γι΄αυτό το λόγο, θα επικοινωνήσει πολύ σύντομα με τη γυναίκα και ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Γουάντα Νάρα. Παράλληλα, η Ίντερ σκοπεύει να αυξήσεις τις ετήσιες απολαβές του Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος λαμβάνει μέχρι στιγμής 4,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.