ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Story of her life (vid)

Η Λίβερπουλ ως είθισται τα τελευταία χρόνια έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στη Σεβίλλη στο "Άνφιλντ".

Story of her life (vid)

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου η Λίβερπουλ υποδέχθηκε στο “Άνφιλντ” την Σεβίλλη. Οι “κόκκινοι” ήταν καθολικά ανώτεροι των Ανδαλουσιανών αλλά πλήρωσαν την κακή μέρα στην οποία βρέθηκε ο Λόβρεν με αποτέλεσμα να αναδειχθούν ισόπαλοι με 2-2 με αντίπαλο τη Σεβίλλη.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Οι γηπεδούχοι δέχτηκαν τη ψυχρολουσία μόλις στο 3ο λεπτό μετά από ένα τραγικό λάθος του Λόβρεν. Ειδικότερα, ο Κροάτης αμυντικός δεν μπόρεσε να διώξει μία δικιά του μπάλα μετά το γύρισμα του Εσκουδέρο με αποτέλεσμα ο Μπενγιεντέρ προ κενής εστίας να ανοίξει το σκορ.

Ωστόσο, η ανωτερότητα της Λίβερπουλ ξετυλίχτηκε πολύ σύντομα στον αγωνιστικό χώρο με τη Λίβερπουλ να προειδοποιεί όταν ο Σαλάχ γύρισε για τον Μανέ αλλά ο τελευταίος πλάσαρε πάνω στον Μικέλ Ρίκο.

Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 21ο λεπτό με τον Μορένο να συνεργάζεται άψογα με τον Χέντερσον και να γυρίζει για τον Φιρμίνο, ο οποίος είχε εύκολο έργο για το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα οι “κόκκινοι” οι οποίοι σκότωναν την αντίπαλό τους στο ανοιχτό γήπεδο έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Τσαν να πάρουν το προβάδισμα καθώς ο Γερμανός δεν μπόρεσε στην κόντρα επίθεση να στοχεύσει εστία.

Η τάξη αποκαταστάθηκε τελικά στο 36ο λεπτό με τον Σαλάχ με επιμονή να κλέβει μία μπάλα έξω από την αντίπαλη περιοχή και με ένα μακρινό σουτ το οποίο κόντραρε έβαλε μπροστά την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ωστόσο, η Λίβερπουλ συνέχισε να σπαταλά μεγάλες ευκαιρίες με τον Φιρμίνο να αστοχεί από τα 11 βήματα στο 42΄μετά το κερδισμένο πέναλτι. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Μορένο σε μία ακόμα αντεπίθεση να μην μπορεί να νικήσει τον Μικέλ Ρίκο, ο οποίος κράτησε τους Ανδαλουσιανούς μέσα στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σεβίλλη έψαχνε ένα γκολ αλλά έμοιαζε να στερείται ιδεών μεσοεπιθετικά, με συνέπεια να μη δημιουργεί κινδύνους μπροστά από την εστία του Κάριους. Αντίθετα, η Λίβερπουλ παρά το γεγονός ότι δεν δημιουργούσε ευκαιρίες έβγαζε πολύ περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας κάθε μπάλα.

Ωστόσο, ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 2-2 στο 72ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Μουριέλ εντόπισε το κενό στο κέντρο της άμυνας και με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Κορέα, ο οποίος τέλειωσε ιδανικά για το 2-2.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν την αντίδραση και μάλιστα κινδύνεψαν να φύγουν με άδεια χέρια αλλά ευτυχώς γι΄αυτούς ο Μουριέλ αστόχησε προ του Κάριους στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για να παραμείνει μέχρι τέλους αυτό το 2-2.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σπάρτακ Μόσχας κατάφερε να πάρει το βαθμό στην έδρα της Μάριμπορ με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1.

Η Βαθμολογία του 5ου ομίλου:

Σεβίλλη: 1

Λίβερπουλ: 1

Μάριμπορ: 1

Σπαρτάκ Μόσχας: 1

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ